Transport valori

Beneficiezi de integritatea transportului de valori, conform instructiunilor tale, din momentul ridicarii, pe toata durata transportului si pana la depozitare in conditii de maxima siguranta.

Ai departament de elita specializat in transporturi de valori securizate - sume de bani, titluri de credite, cecuri si alte inscrisuri de valoare, metale si pietre pretioase, opere de arta.

Transportul se face prin mijloace specifice, autospeciale avizate de organele de politie, in permenanta legatura cu dispeceratul, pe trasee prestabilite.

Personalul insotitor este format din agenti antrenati pentru astfel de activitati. In situatii de criza, agentii sunt pregatiti sa realizeze tehnici de conducere defensiva, sa evite accidentele si sa apere valorile transportate. Acoperirea riscurilor de pierdere, furt sau dauna se face printr-o polita de asigurare a valorilor transportate, in conformitate cu legile si dispozitiile in vigoare.

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate