Sisteme supraveghere video

Esti mereu conectat.

Indiferent unde te afli, atat timp cat ai acces la internet, poti monitoriza oricand activitatea din casa sau biroul tau. Chiar si atunci cand ai lucruri importante de facut, sistemul video va inregistra si stoca imaginile pentru tine. Imaginile video pot fi vizionate in timp real de pe orice dispozitiv, la o adresa de internet dedicata. Acestea pot fi accesate doar pe baza de cont si parola, transmisia fiind criptata si securizata.

Poti sa preiei oricand controlul.

Beneficiezi de instalarea sistemelor de supraveghere video proiectate asfel incat sa asigure acoperirea necesarului de siguranta in materie de inregistrare si stocare incidente. Camerele video de inalta rezolutie, performante, ofera posibilitatea inregistrarii video pe timp de noapte si afisarea in timp real a imaginilor din spatiile dotate, cu posibilitate de interogare pe diferite perioade de timp, datorita sistemului de inregistrare si stocare a hard disk-ului.

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate