Sisteme detectie efractie

Lasa in grija noastra securitatea casei sau afacerii tale.

In contextul infractionalitatii din ce in ce mai crescute, instalarea sistemelor de alarma nu mai este un lux, ci o necesitate. Beneficiezi de un sistem de avertizare la efractie ce detecteaza in timp real patrunderea unei persoane neautorizate in spatiul protejat.

De la un perimetru mic pana la birouri cu sute de spatii si incaperi, sistemele de alarma pot fi instalate si mutate usor, in cazul eliberarii unui spatiu inchiriat. Sistemele de alarma au rolul de supraveghere permanenta a zonelor protejate, detectie si urmarire a persoanelor neautorizate aflate in incinta si semnalarea efractiei, atat acustic, cat si catre dispecerat.

Poti opta pentru sisteme de alarma cu armare totala, atunci cand nu esti in imobil, si/sau armare partiala, ce asigura protectia anumitor zone (parter, balcon), in special pe timp de noapte.

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate