Automatizari porti si usi de garaj

Sistemul de automatizare a portilor si usilor are mai multe avantaje: siguranta, intimitate, confort.

Automatizarea portilor se realizeaza prin sisteme moderne montate pe diferite tipuri de porti, vechi sau noi, pentru a putea fi actionate automat, printr-un buton de la telecomanda. Aceste sisteme au durabilitate si rezistenta crescute, astfel ca investitia se va reflecta in confortul sporit si in timpul castigat la deschiderea/inchiderea portilor.

Barierele de acces sunt recomandate in securizarea parcarilor de tip privat, public si industrial. Controleaza atat accesul in anumite spatii, cat si intervalul petrecut in incinta parcarii. Sistemele mecano-electrice amplasate la intrarea in institutii si perimetre restrictioneaza accesul pe baza identitatii vehiculelor si a conducatorilor auto ce intra/ies in/din perimetru.

Stim ca nu este confortabil si sigur sa iesi din masina pentru a deschide garajul, mai ales daca afara ploua sau ninge. Cu sistemul de automatizare a usilor de la garaj obtii rapiditate, confort si siguranta, datorita deschiderii automate realizate printr-o simpla apasare a butonului de la telecomanda sau din smartphone.

Indiferent de tipul de garaj, poti opta pentru sisteme de automatizari usi garaj de calitate superioara, functionale si eficiente pe termen lung. Avand la baza tehnologie moderna, setarile disponibile permit automatizarea in conditii de functionare adecvate, evitand astfel posibile blocaje si obstacole.

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate