Paza obiective

Agentii de paza si protectie sunt special pregatiti, fiind atestati profesional conform legii sa previna, sa depisteze si sa combata orice activitate perturbatoare in perimetrul pazit. Serviciul de paza prin factor uman, in punct fix sau mobil, se adreseaza obiectivelor ce necesita supravegherea spatiului exterior si/sau interior.

Agentii de paza sunt echipati in tinuta specifica, aprobata de Inspectoratul General al Politiei, potrivita misiunilor pe care le indeplinesc:

  • uniforma tip, adecvata sezonului, inscriptionata cu sigla DANIROM SECURITY MOLDOVA
  • echipament de protectie
  • vesta tactica
  • ecuson de identificare (numele, prenumele agentului si sigla Danirom Security Moldova)
  • tonfa
  • pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mica si mare
  • lanterna
  • mijloace de comunicare telefon mobil, statie radio (in functie de misiune)
  • masina relocata pentru postul de paza

Agentii de paza Danirom

sunt atestati si calificati, fiind pregatiti din punct de vedere psihologic si fizic sa asigure protectia obiectivelor. Au viteza de reactie si cunosc tehnici de auto-aparare si de imobilizare a infractorilor.

Agentii de paza Danirom

cunosc normele si procedurile impuse de beneficiar si le respecta cu strictete. Preiau bunuri si valori pe baza proceselor verbale, si controleaza accesul auto si al persoanelor in perimetrul obiectivului pazit.

Agentii de paza Danirom

sunt vizati de controale zilnic (atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte), efectuate de inspectori de securitate desemnati, in scopul verificarii si mentinerii vigilentei in timpul programului de lucru. La anumite intervale de timp, agentii de paza sunt controlati si de echipajele de interventie responsabile cu patrularea obiectivelor aflate in aria de responsabilitate. Controalele preventive si corective au rolul de a garanta calitatea serviciilor de paza oferite si de asigurare a respectarii planului de paza si patrulare stabilit de beneficiar.

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate