Servicii de securitate

Cum putem contribui la siguranta ta astazi?

Livram servicii si solutii de securitate catre persoane fizice si juridice de orice dimensiune. O intreaga echipa dedicata lucreaza in beneficiul tau si colaboreaza pentru a-ti oferi servicii adaptate celor mai complexe necesitati.

Cu noi, beneficiezi de monitorizare si interventie rapida in fiecare moment.

Iti punem la dispozitie un dispecerat care monitorizeaza echipamentele instalate 24 de ore din 24. Sistemul de interventie si monitorizare ce vine in sprijinul tau are in componenta agenti special instruiti sa garanteze securitatea. Agentul de interventie este persoana special antrenata pentru a-ti oferi protectie si a interveni oricand primeste aceasta solicitare.

Cu noi, beneficiezi de buna desfasurare a evenimentelor.

Iti alocam echipa de paza si protectie dedicata la toate tipurile de evenimente. Personalul destinat evenimentului tau este calificat si certificat cu atestat de specialitate, si indeplineste criteriile riguroase definite de lege si de specialistul nostru in resurse umane.

Cu noi, te asiguri ca valorile tale ajung unde trebuie.

Iti oferim serviciul de transport valori, executat cu personal specializat si atestat de IGPR. Transportul se face prin mijloace specifice si pe trasee prestabilite, cu autospeciale avizate de organele de politie, monitorizate si aflate in permanenta legatura cu dispeceratul.

Cu noi iti instalezi sisteme de securitate profesionale.

Servicii de securitate pentru Persoane Fizice si Juridice

SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

Afla cum te putem ajuta!

Aplicand zi de zi principiile dupa care ne ghidam, reusim sa iti oferim un plus de valoare prin beneficiile directe pe care ti le ofera serviciile noastre.

Seriozitate / Profesionalism / Responsabilitate / Integritate / Promptitudine / Flexibilitate Expertiza / Onestitate / Vigilenta

Te sunam noi Vezi mai multe

Siguranta nu este un lux,

ci o necesitate